Contact

Hoe kunnen we je helpen? 

Heb je vragen of wil je informatie over een van onze projecten? Tear is bereikbaar op 030 69 69 600 (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00). Of vul het contactformulier hieronder in. Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Donaties

Wil je mensen zélf helpen op te staan uit armoede en onrecht ? Meehelpen kan hier >>

Donaties kun je natuurlijk ook direct overmaken naar ons rekeningnummer: 
NL32 ABNA 0501 0303 01 (t.n.v. Tearfund)

Donatie wijzigen | Donatie stopzetten

Bezoekadres

Tear 
Joseph Haydnlaan 2a
3533 AE Utrecht

Postadres: Postbus 8170, 3503 RD UTRECHT

Routebeschrijving naar het kantoor >> 

Stuur een bericht

Financiële gegevens

Bankrekening: NL32 ABNA 0501 0303 01 (t.n.v. Tearfund)
BIC-code: ABNANL2A
RSIN / fisc. nr.: 004286856
KvK: 41177385

Hoe kom ik bij Tear?

Tear is gevestigd in een vleugel van het Landelijk Diensten Centrum en heeft een eigen ingang. Als je het terrein van het LDC oprijdt, sla je meteen linksaf. Rij met de bocht mee naar rechts en je komt op een parkeerterrein. Sla rechtsaf het parkeerterrein op en je ziet aan je rechterhand de ingang van Tear (linkerdeur).

Tear is per openbaar vervoer het best bereikbaar met bus 5 (richting Cartesiusweg via Oog in Al) vanaf station Utrecht Centraal. Uitstappen bij bushalte Den Hommel.

Klacht indienen

In alle gevallen wil Tear vanuit haar visie, missie en waarden integer handelen en transparant zijn in haar communicatie naar buiten toe. Ben je toch niet tevreden over ons? Laat het ons weten! Stuur een bericht of bel ons op 030 6969600. Wij doen ons best om je klacht zo goed mogelijk op te lossen.

Lees meer over onze klachtenprocedure.

Donatiebedrag aanpassen?

Draag je het werk van Tear een warm hart toe, maar past het donatiebedrag niet meer bij je? Dan kun je je donatiebedrag eenvoudig wijzigen. 

Dankjewel dat je betrokken bent en blijft bij ons werk. Met jouw bijdrage laten we wereldwijd mensen zelf opstaan uit armoede en onrecht. Samen met jou maken we de wereld een stukje mooier! Wil je meer lezen over welk verschil jouw donaties maakt? Bekijk dan ons jaarverslag.

Je kan jouw donatiebedrag eenvoudig aanpassen door te bellen naar 030 69 69 600

Donatie opzeggen?

Foto Ethiopië - Hannah Westra

Jammer dat je erover denkt om je donateurschap stop te zetten. Met jouw bijdrage hebben we namelijk wereldwijd mensen zelf op laten staan uit armoede en onrecht. Samen met jou mochten we de wereld een stukje mooier maken. Dankjewel! 

Wil je meer lezen over welk verschil jouw gift heeft gemaakt? Bekijk dan ons jaarverslag

Draag je het werk van Tear nog wel een warm hart toe, maar is het giftbedrag te hoog voor je geworden? Dan kun je jouw donatiebedrag ook wijzigen. Dat kan door te bellen naar 030 69 69 600 .

Wil je toch opzeggen? 

Dan gaan we dit natuurlijk voor je in orde maken. Je kan ons van maandag t/m vrijdag bellen via 030 69 69 600. We zijn dan van 08.30 – 17.00 uur bereikbaar. Ons team helpt je graag verder.

Foto's van boven naar beneden:
Hannah Maule-ffinch/Tearfund, Mattew Joseph, Hannah Westra