Ik zie jou

Ambassadeur Moses Alagbe over The Passion 2018 in De Bijlmer

Moses Alagbe over The Passion 2018 in De Bijlmer

Uw cookieinstellingen staan het niet toe deze inhoud te tonen. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Ik zie jou...#tp18

De blik waarmee je naar jezelf en naar de ander kijkt, is levensbepalend. Als je goed kijkt, zie je dat ieder mens veelzijdiger is dan je denkt. Dan zie je in onze ambassadeur Moses Alagbe iemand die zowel nederig is als een inspirerende pionier in de migrantenkerk bij hem in de Amsterdamse Bijlmer. 

The Passion vertelt over wat de wereld mist

Mozes: 'Het verhaal van The Passion gaat over vergeving, hoop en genade, en dat is precies wat onze wereld nu mist. Het thema 'Ik zie jou' betekent voor mij: ik erken je, jij bent belangrijk en waardevol. Ik zie mijzelf als visionair, omdat God mij ideeën geeft over wat ik kan betekenen in mijn omgeving.

Tegelijkertijd geloof ik dat je klein moet beginnen, zoals een mosterdzaadje. Alles in Gods Koninkrijk is klein begonnen. Begin de verandering die je wilt zien. Iedereen heeft hierin iets te bieden, ontdek je mogelijkheden en gebruik ze!'

Wie ben jij? Doe de test!

Samen met Moses en onze andere ambassadeurs inspireren en helpen we je graag om te ontdekken op welke manier jij verandering kunt brengen om de wereld mooier te maken. Doe de test, lees de verhalen van onze ambassadeurs en ontdek: hoe kijk jij? 

Onder alle invullers van de test verloten we 10 keer het bijzondere boek ‘The church is boring, if it’s not relevant’ geschreven door Moses Alagbe.

Tear Backstage ... Wie ben jij?

Uw cookieinstellingen staan het niet toe deze inhoud te tonen. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Backstage bij Tear

Tear wil met je kennismaken. En hoe kunnen we dat beter doen dan met mensen die al enthousiast zijn over Tear? Met onze ambassadeurs Rikko Voorberg, Tim van Wijngaarden, Mirjam van der Vegt, Jurjen ten Brinke, Elbert Smelt, Mozes Alagbe en Bas van Nienes voor de lens laten we je de veelzijdigheid van recht brengen volgens Tear zien.  In wie herken jij je het meest?