Ontmoet Tear op New Wine 2019!

Nieuws | 11-06-2019Tear

Yes! Ook dit jaar zijn we aanwezig op de New Wine zomerconferentie met de Umoja-tent. Dé plek voor goede en eerlijke koffie, de lekkerste worteltjestaart en een goed programma over gerechtigheid.

Leren wat het betekent om kerk te zijn met beide benen in de buurt, swingen met Jonny & the Jazzuits, eerlijke koffie proeven, luisteren naar de mooie verhalen van Otto de Bruijne en een pubquiz: dat is nog maar een greep uit het veelzijdige programma dat je kunt meemaken in de Umoja-tent. Check hieronder het volledige programma.

Let op: voor het Umoja Bootcamp moet je je van tevoren opgeven. Dat kan hier.

Bekijk hier een overzicht van het hele programma >> 

Zaterdag 21 juli 2019

Umoja-tent open

Zaterdagmiddag, vanaf 15.00 uur

Kom na het tent opzetten bij ons uitpuffen met een heerlijk kopje koffie of thee en taart!

Spelletjesavond 

Zaterdagavond 21.00 – 22.30 uur

Ben jij gek op spelletjes? Kom met je eigen vrienden of familie of speel eens tegen een onbekende. Er zijn spelletjes aanwezig, maar neem ook gerust je eigen spel mee. Wij zorgen voor een bakje chips op tafel.  

Zondag 21 juli 2019

Umoja Bijbelstudie: kerk met beide benen in de buurt (deel 1)

Zondagochtend 8.00 – 9.00 uur (drieluik)

Kerk zijn met beide benen in de buurt? God rust ons uit om er te zijn voor de mensen om ons heen. Samen met Herman Bouma, programmaleider Umoja Nederland, ga je op zondag-, dinsdag- en donderdagochtend aan de slag met interessante studiestof. Deelnemers zeggen toe om alle drie de ochtenden te komen omdat er samenhang tussen de bijbelstudies is. Geef je onderaan deze pagina op of meld je op zaterdag aan in de Umoja-tent.

Woordkunstenaar Otto de Bruijne deelt

Zondagavond 21.00 - 22.30 uur

Otto de Bruijne is schrijver, schilder, theatermaker en verteller. Woordkunstenaar met de hoofdletter W. Hij neemt je op deze avond mee in zijn verhalen over schoonheid en pijn, over recht en onrecht en over de lichtpunten in de rauwe werkelijkheid.  

Maandag 22 juli 2019

Micha Cursus Light (deel 1) 

Maandagochtend 8.00 - 9.00 uur (tweedelig)

Samen met Annemarthe Westerbeek (coördinator Micha Nederland) gaan we aan de slag met één van de thema’s uit de Micha Cursus. Op die manier ervaar je hoe het is om de Micha Cursus te doen en bieden we inspiratie om zelf recht te doen in je omgeving.

William Wixley en Jenni Dufoort

Maandagavond 21.00 – 22.00 uur

De singer-songwriters William Wixley en Jenni Dufoort geven vanavond een duo optreden. De Amerikaanse Jenni bracht in 2017 haar debut CD 'light' uit waar ze enkele liedjes van zal zingen. William is ruim 10 jaar als artiest actief, en zal naast enkele nieuwe songs ook oude songs spelen waaronder zijn lied ' Justice Song'. Daarnaast zingen ze samen op geheel eigen wijze bekende songs van onder andere Lauren Daigle en For King and Country. Beiden hebben stemmen die je raken, dus mis dit niet! 

Dinsdag 23 juli 2019

Umoja bijbelstudie: kerk met beide benen in de buurt (deel 2)

Dinsdagochtend 8.00 – 9.00 uur (drieluik)

Kerk zijn met beide benen in de buurt? God rust ons uit om er te zijn voor de mensen om ons heen. Samen met Herman Bouma, programmaleider Umoja Nederland, ga je op zondag-, dinsdag- en donderdagochtend aan de slag met interessante studiestof. Deelnemers zeggen toe om alle drie de ochtenden te komen omdat er samenhang tussen de bijbelstudies is. Geef je onderaan deze pagina op of meld je op zaterdag aan in de Umoja-tent.

Pubquiz met Maarten Vermeulen

Dinsdagavond 21.00 - 22.30 uur

Plezier, gezelligheid en hilariteit voeren de boventoon met de pubquiz van quizmaster Maarten Vermeulen (schrijver, EO, NPO Radio 5). Diverse onderwerpen komen voorbij: algemene kennis, sport, muziek en uiteraard ook het thema recht en onrecht. Geschikt voor alle leeftijden.

Woensdag 24 juli 2019

Micha Cursus Light (deel 2)

Woensdagochtend 8.00 - 9.00 uur (tweedelig)

Samen met Annemarthe Westerbeek (coördinator Micha Nederland) gaan we aan de slag met één van de thema’s uit de Micha Cursus. Op die manier ervaar je hoe het is om de Micha Cursus te doen en bieden we inspiratie om zelf recht te doen in je omgeving.  

Dansworkshop Lindy Hop 

Woensdagavond 21.15 – 22.00 uur

Een uurtje flink in het zweet werken en de voetjes van de vloer, terwijl je je even waant in de jaren ‘30. Maak kennis met de energieke dans Lindy hop onder begeleiding van twee enthousiaste en ervaren docenten van Swing in Utrecht. Minimale leeftijd voor deelname is 14 jaar.

Docenten: Joyce Klein Leetink en Ilja Thoenes

Donderdag 25 juli 2019

Umoja bijbelstudie: kerk met beide benen in de buurt (deel 3)

Donderdagochtend van 08.00 - 09.00 uur (drieluik)

Kerk zijn met beide benen in de buurt? God rust ons uit om er te zijn voor de mensen om ons heen. Samen met Herman Bouma, programmaleider Umoja Nederland, ga je op zondag-, dinsdag- en donderdagochtend aan de slag met interessante studiestof. Deelnemers zeggen toe om alle drie de ochtenden te komen omdat er samenhang tussen de bijbelstudies is. Geef je onderaan deze pagina op of meld je op zaterdag aan in de Umoja-tent.

Swingen met Jonny & the Jazzuits! 

Donderdagavond 21.00 - 22.30 uur

Het begint een jaarlijkse traditie te worden: swingen met Jonny & the Jazzuits. Combineer het hoorbare plezier van swing met de bezieling van gospel en jazz en je hebt Jonny & the Jazzuits. Dit kwartet onder leiding van Jonny Boston heeft zich deze muzikale smeltkroes helemaal eigen gemaakt.  Het handelsmerk van Jonny Boston (tenor sax & vocals) is om mensen zo direct mogelijk aan te spreken met een positieve boodschap die doorklinkt in de aanstekelijke en inspirerende muziek.

Vrijdag 27 juli 2019

Samen KoffieLeuten

Vrijdagochtend van 08.00 - 12.00 uur

Komt een laatste keer genieten van onze heerlijke koffie in de Umoja-tent en ga met een voldaan gevoel naar huis!

Het volledige programma op een rij

Zaterdag 20 juli

Vanaf 15.00 uur:     Welkom! (H)eerlijke koffie, thee en taart

21.00 - 22.30 uur:   Spelletjesavond

Zondag 21 juli

8.00 – 9.00 uur:      Umoja bijbelstudie: kerk met beide benen in de buurt (deel 1)

21.00 - 22.30 uur:    Woordkunstenaar Otto de Bruijne deelt

Maandag 22 juli

8.00 – 9.00 uur:      Micha Cursus Light (deel 1)

21.00 - 22.00 uur:   Optreden William Wixley en Jenni Dufoort

Dinsdag 23 juli

8.00 – 9.00 uur:       Umoja bijbelstudie: kerk met beide benen in de buurt (deel 2)

21.00 - 22.30 uur:    Pubquiz met Maarten Vermeulen

Woendag 24 juli

8.00 – 9.00 uur:       Micha Cursus Light (deel 2)

21.15 - 22.oo uur:      Workshop Lindy Hop dansen

Donderdag 25 juli

8.00 – 9.00 uur:        Umoja bijbelstudie: kerk met beide benen in de buurt (deel 3)

21.00 - 22.30 uur:     Swingen met Jonny & the Jazzuits

Vrijdag 26 juli

8.00 - 12.00 uur:       Samen KoffieLeuten

Meld je aan voor Umoja Bijbelstudies 'Kerk met beide benen in de buurt'

Ik kom naar alle drie de ochtenden (zondag-, dinsdag- en donderdagochtend) van 08.00 - 09.00 uur in de Umoja-tent.  Er is ruimte voor maximaal 20 deelnemers.