Timzingt

Een coronaproof-cabaretprogramma speciaal voor jouw kerk!

Timzingt is kleinkunstenaar, liedjescabaretier en ambassadeur van Tear. “Als aarzelende optimist geloof ik in het verhaal van Tear: mensen helpen om zélf op te staan uit armoede en onrecht. Tear biedt wereldwijd hulp via lokale organisaties en kerken en bouwt aan weerbare communities. Mensen zelf verantwoordelijkheid geven; ik heb het met eigen ogen gezien en het werkt!”

Speciaal voor Tear heeft TimZingt het cabaretprogramma ‘Omgekeerd’. Haal TimZingt met dit programma naar jouw kerk en beleef een onvergetelijke avond met jullie gemeente! 

Timzingt - Armoede is irritant

Timzingt - The Justice Conference The Netherlands 2016

Uw cookieinstellingen staan het niet toe deze inhoud te tonen. Klik hier om uw voorkeuren aan te passen.

Timzingt in jouw kerk

Tear en Timzingt presenteren 'Omgekeerd', een speciaal coronaproof-programma voor kerken, waarmee je een onvergetelijke avond in jullie gemeente organiseert.

'Omgekeerd' is een grappig, verrassend en prikkelend programma over rijkdom en armoede. Het is de wereld op zijn kop. Tear werkt al meer dan 40 jaar in ontwikkelingslanden, maar vergeet het land dat het meeste hulp nodig heeft: Nederland. Timzingt ziet het scherp en omgekeerd. Het moet anders. De hulp moet naar Nederland. En om ons de zegeningen van Afrika te laten beleven, zal onze wereld op zijn kop moeten.

Een bijzondere voorstelling waarin niets is wat het lijkt. Mooie liedjes, rake observaties en hilarisch cabaret. Timzingt zoals we hem kennen: ontroerend goed. Zonder twijfel de vrolijkste manier om kennis te maken met het werk van Tear en dat werk te steunen met de opbrengst van de avond!

En geheel corona-proof! Er wordt namelijk niet door het publiek gezongen en met genoeg ruimte kan de anderhalf meter in acht genomen worden.

Klik op de button hieronder en je weet direct wat je nodig hebt om deze avond te organiseren. Enthousiast? Vergeet niet het formulier in te vullen! 

Stuur mij informatie over Timzingt 'Omgekeerd'