Ondernemersavond in Alphen

Nieuws | 29-08-2014Cor Voorberg

Hoe breng je onze wereld van overvloed samen met die van armoede en onrecht? Hoe deel je (jouw) rijkdom?
Spreken deze vragen u als ondernemer aan en wilt u meedenken over hoe we een brug kunnen slaan tussen onze leefwereld en mensen in nood elders? Tear biedt u, samen met Lansigt accountants en belastingadviseurs en CGMV vakorganisatie, de gelegenheid om dit te doen.

Wij nodigen u uit om op 1 oktober 2014 op het kantoor van Lansigt, onder het genot van een lichte maaltijd, andere ondernemers uit de regio te ontmoeten. Samen willen wij van gedachten wisselen over participatie in een ondernemingskring, die steun geeft aan(christelijk) ontwikkelingswerk.

Tear Wereldzaken
Elders in Nederland bestaan – onder de naam Tear Wereldzaken - al dergelijke kringen. Tijdens de bijeenkomst kunt u kennis maken met de voorzitter van Tear Wereldzaken uit Veenendaal, de heer Willem Winter. Hij zal vertellen over de ondernemerskring in Veenendaal en de ervaringen die men daar heeft opgedaan. Ook participeert CGMV vakorganisatie, die samen met haar regionale ondernemerskring wil aanhaken. Lansigt steunt al jaren het werk van Tear en wil deze bijeenkomst faciliteren. 

Wij zouden het fijn vinden u in Alphen aan de Rijn te mogen ontmoeten en ook om te horen welke ideeën er bij u leven en hoe we deze bijeenkomst in de toekomst een vervolg kunnen geven.

We stellen het op prijs als u via een kort bericht wilt laten weten of u komt, via Cor Voorberg, relatiemanager Tear (cvoorberg@tear.nl of telefoonnummer 0655884038).