Dit kun jij doen

Als het gaat over arm en rijk maken jouw keuzes een verschil. Voor anderen én voor jezelf. Strijden tegen armoede en voor gerechtigheid kun je op veel manieren doen. Door na te denken over je levensstijl en de gevolgen daarvan voor de armen. Door mee te doen met campagnes en acties. En ook door te geven en te bidden.

 

Sluit je aan bij Tear en kies één van deze inspirerende boeken of cd's als welkomstcadeau

Kijk hieronder hoe je mee kunt doen:

Steun kerken wereldwijd en verander mensenlevens

Armoede maakt overal ter wereld gemeenschappen kapot. Maar lokale kerken brengen hoop en verandering te midden van die armoede.

Sloppenwijk in Nairobi

In Mathare Valley leven honderdduizenden mensen in hutjes boven op elkaar, langs een zwaar vervuilde rivier. Armoede, werkloosheid en geweld drukken hun stempel op het leven in Mathare.
Cambodjaanse vrouw maakt V-teken

Gemeenschappen in Cambodja

In Cambodja zit armoede van generatie op generatie in het hoofd en hart van de mensen.Vaak hebben ze geen hoop dat het ooit beter zal worden.

Bid mee

Gebed kan harten en mensenlevens en situaties veranderen, omdat God deze dingen kan veranderen.
Meld je aan voor de tweemaandelijkse gebedsbrief en bid mee.

Bekijk de gebedspunten

Word vrijwilliger

Wil jij deel uitmaken van een organisatie die zich vol enthousiasme inzet om armoede tegen te gaan? Word dan vrijwilliger bij Tear!  Dat kan op allerlei manieren. Vragen? neem dan contact op met Lotte Blom. Mail naar lblom@tear.nl of bel 030 6969600.

Bekijk de vacatures

Doe mee met je kerk

Lokale kerken zijn een uniek instrument om verandering te brengen in het leven van arme mensen. Ook jullie kerk kan meedoen.
Bekijk hoe jouw kerk mee kan doen

 

Bestrijd armoede met je bedrijf

Tear Wereldzaken is ons businessplatform. Daarmee verbinden we ondernemers rond de thema's ontwikkeling en duurzaamheid. Meer weten over samenwerking met Tear? Neem contact op met Cor Voorberg of Jan Hellenthal

Lees meer

Wie Ben Jij? - Tear

Wie ben jij? Doe de test!

Slaafvrije chocola kopen, dromen over een eerlijke wereld of aan je keukentafel eten met vluchtelingen. Allemaal manieren om de wereld een stukje mooier te maken. Hoe doe jij dat eigenlijk? 

Doe de test en ontdek met welke Tear-ambassadeur jij mee kunt doen.